+3620-4484674 | info@aun.hu

Telefonos ügyfélszolgálat: H-P 10:30-17:30

Kérdése van? Hívjon minket! +3620-4484674

Huawei P30 Lite Defender műanyag telefontok (közepesen ütésálló, szilikon belső, kitámasztó, autógumi minta), Fekete/Fehér

Defender Case műanyag /szilikon ütésálló autó gumi mintás telefontok

Kiváló megoldás azoknak, akik tökéletes védelmet keresnek telefonjuk számára. A defender tok szélsőséges körülmények esetén is maximális védelmet nyújt. A 2 részes hybrid szerkezet tartós, masszív műanyagból és rugalmas gumiból készül. Ezen anyagok ötvözete rendkívül szilárd és tartós. A defender tok "hálós" kialakítása tökéletesen elnyeli az ütéseket ezáltal védve a telefont a sérülésektől. Az emelt élek védik a kijelzőt leejtés esetén, hiszen az nem érintkezik a talajjal. A defender tok kivágásai pontosan illeszkednek a telefon funkció gombjaihoz és csatlakozóihoz.

Gyártó
N/A
Nincs raktáron
3 190 Ft
Nincs raktáron
Részletek

Defender Case műanyag /szilikon ütésálló autógumi mintás telefontok

Kiváló megoldás azoknak, akik tökéletes védelmet keresnek telefonjuk számára. A defender tok szélsőséges körülmények esetén is maximális védelmet nyújt. A 2 részes hybrid szerkezet tartós, masszív műanyagból és rugalmas gumiból készül. Ezen anyagok ötvözete rendkívül szilárd és tartós. A defender tok "hálós" kialakítása tökéletesen elnyeli az ütéseket ezáltal védve a telefont a sérülésektől. Az emelt élek védik a kijelzőt leejtés esetén, hiszen az nem érintkezik a talajjal.

A defender tok kivágásai pontosan illeszkednek a telefon funkció gombjaihoz és csatlakozóihoz.

Jellemzők:

  • Anyag: Műanyag / Szilikon
  • Hybrid kialakítás
  • Ütésálló
  • Emelt élek
  • Pontos kivágások
Adatok
Szín
Fekete/Fehér
Arukereso.hu Export Kategória
Műszaki cikk > Mobiltelefon tok
Cikkszám
SunsZY15289038W