BIZTONSÁGOS FIZETÉS
Áruházunkon keresztül bankkártyával is fizethetsz
 
NE VÁRJ A FUTÁRRA
Kérd rendelésed átvevőpontra

Kategóriák

Hogy vigyázzunk laptop akkumulátorunkra?

Az üvegfólia felrakásához kövesse az alábbi lépéseket:

Amennyiben jelenleg van a telefonján kijelzővédő fólia vagy üvegfólia, távolítsa el!

 
1. lépés: Üvegfóliát csak tiszta kézzel helyezzen fel. Mosson kezet!

2. lépés: Célszerű és javasolt(!) a telefon kikapcsolása az elektrosztatikus hatások csökkentése érdekében.

3. lépés: A csomagolásban található alkoholos „nedves” törlőkendővel (jellemzően 1-es számmal jelölt), és tisztítsa meg a kijelzőt. Teljesen tisztítsa meg a telefon kijelzőjét a zsírfoltoktól, ujjlenyomatoktól, portól, és egyéb szennyeződésektől. Ezen műveletet gondosan végezze, mert amennyiben szennyeződés marad a kijelzőn, az légbuborékokat okozhat valamint csökkenti a fólia/üvegfólia tapadását.

Ügyeljen arra, hogy a kijelző lekerekített széleit is meg kell tisztítani!

4. lépés: A csomagolásban található mikroszálas „száraz” törlőkendővel (jellemzően 2-es számmal jelölt) törölje teljesen szárazra vele a kijelzőt úgy, hogy ne maradjon rajta alkohol.

[ Minden esetben (alkoholos és száraz tisztitás) csak a csomagolásban található törlőkendőket használja]

5. lépés: Győződjön meg róla, hogy semmilyen szennyeződés nem maradt a kijelzőn!

Tipp: Amennyiben a csomag tartalmaz poreltávolító matricát, az alábbiak szerint célszerű használni: - matrica egy részét használja fel a szennyeződés eltávolításához olyan módon, hogy ráhelyezi a szennyeződésre, majd hirtelen lehúzza a matricát róla.

6. lépés: Célszerű a telefont egy teljesen sima felületre (pl. asztal) helyezni. (Az asztalon lehetőleg ne legyen textil, stb.)

7. lépés: Az üvegfólia két hosszabbik oldalát megfogva húzza le az üvegfóliáról a védőréteget. Az üvegfólia ragasztós részéhez NE ÉRJEN! A védőréteget "1" vagy "back" felirattal jelzik.

8. lépés: igazítsa az üvegfóliát a kijelző fölé úgy, hogy minden irányban pontosan a megfelelő helyre kerüljön ( pl.: hangszóró, kamera, érzékelő).

9. lépés: Figyelmesen engedje rá az üvegfóliát a kijelzőre.

Tipp: az üvegfóliát a kijelzőre kétféleképpen is ráhelyezheti. Csinálhatja úgy is, hogy az üvegfóliát a kijelző felületéhez viszonyítva teljesen vízszintes helyzetben helyezi rá, de csinálhatja úgy is, hogy kissé megdöntve, a kijelző egyik végétől (ajánlott a home gomb és nem a hangszóró felöl) kezdi el a felhelyezést. Ha az üvegfólia nem került fel pontosan, akkor szedje fel az egyik szélét óvatosan, és helyezze fel újra a kijelzőre.

10. lépés: Amikor üvegfólia pontosan a kijelzőre került, mutatóujját hosszában húzza végig a fólián.Láthatja majd, ahogyan látványosan szétterül a szilikon ragasztó a kijelzőn.

11. lépés: A mikroszálas törlőkendővel törölje át a felhelyezett üvegfóliát, és ha vannak légbuborékok, akkor óvatosan (gyengéd mozdulatokkal) simítsa ki vele a kijelző közepétől kiindulva a szélek felé haladva.