Kategóriák

Adatvédelmi nyilatkozat

Az Ön által megadott adatokat  az Allyouneed Kft. kizárólag a megrendelés teljesítése, a rendelési feltételek későbbi bizonyítása, illetve hírlevél küldése céljából tárolja. Adatait harmadik fél részére nem adjuk át, kivéve, ha az a szerződés teljesítése érdekében alvállalkozónkként működik közre, pl. futárszolgálat, aki az Allyouneed Kft.-től kapott adatokat semmilyen formában nem jogosult felhasználni, tárolni, illetve harmadik fél részére továbbadni. Adatai kezelésekor a Személyes adatok védelméről és a közérdekű adatok nyilvánosságáról szóló 1992. évi LXIII törvénynek megfelelően járunk el.

Az információk tulajdonjoga 
Kijelentjük, hogy az Allyouneed Kft. birtokolja az oldalainkon látható információkat. A www.aun.hu oldalainak tartalmát és a kialakítását nemzetközi és magyar törvények védik. Tilos továbbá a tőlünk származó információk, cikkek árusítása, bármilyen formában történő megváltoztatása és ismételt megjelentetése. A megjelent anyaggal kapcsolatos minden további jogunkat fenntartjuk, és szükség esetén akár bírósági úton is érvényesítjük.
Aki a webáruházunkba regisztrálja magát, az adatvédelmi nyilatkozatunkat elfogadottnak tekinti, azzal egyetért.
 

A szolgáltató neve: Allyouneed Kft.
A szolgáltató székhelye:1085 Budapest József Krt. 69
A szolgáltató elérhetősége, az igénybe vevőkkel való kapcsolattartásra szolgáló, rendszeresen használt elektronikus levelezési címe: aunshop1@gmail.com
A szolgáltató cégjegyzékszáma: 01-09-192337
A szolgáltató adószáma: 24970938-2-42
Nyilvántartásban bejegyző hatóság neve: 
A szolgáltató telefonszáma: 30 366 6906
Adatvédelmi nyilvántartási száma: NAIH-88541/2015
A szerződés nyelve: magyar
A tárhely-szolgáltató neve: MediaCenter Hungary Kft.
A tárhely-szolgáltató címe: 6000 Kecskemét, Sosztakovics u. 3. II/6
A tárhely-szolgáltató weboldala: www.mediacenter.hu