+3620-4484674 | info@aun.hu

Telefonos ügyfélszolgálat: H-P 12:00-20:00

Kérdése van? Hívjon minket! +3620-4484674

Baseus AirPods tok tartó vezetéknélküli töltés támogatással WIAPPOD-09 piros
Baseus AirPods tok tartó vezetéknélküli töltés támogatással WIAPPOD-09 piros
4 950 Ft

Baseus AirPods tok tartó vezetéknélküli töltés támogatással WIAPPOD-09 piros

Baseus AirPods tok tartó vezetéknélküli töltés támogatással WIAPPOD-09 piros
Gyártó
Baseus
GTIN
6953156282957
Raktáron   (1 db)
4 950 Ft
Részletek

Baseus AirPods vezeték nélküli töltőtok:

 • Szilikon tok vezeték nélküli töltési funkcióval AirPods fejhallgatóhoz
 • 360 fokos, mindent magában foglaló védelem – A tok 360 fokos védelmet nyújt a karcolásoktól, leejtésektől, szennyeződésektől és egyéb napi károktól.
 • 2 töltési mód – A fedél alsó töltőkivágással és beépített töltőtekerccsel rendelkezik, így a fejhallgatót kábelen és vezeték nélkül is töltheti .
 • Kiváló minőségű szilikon – A tartozék továbbfejlesztett ultravékony szilikon típusból készül . Könnyen tisztítható, por-, karc- és ütésálló.
 • Tökéletes illeszkedés – A tokot autentikus készülékhez öntötték 1:1 méretarányban . 100%-ban megfelel az AirPods fejhallgató alapnak.
 • Nem zavaró védelem – Könnyű és ultravékony . Kiváló védelem az alap felduzzadása nélkül.

Leírás:

 • Márka: Baseus
 • Név: AirPods vezeték nélküli töltőtok
 • Anyaga: szilikon
 • Bemenet: 5V/1A
 • Mérete: 5,3 x 4,7 x 2,3 cm
 • Súly: 20 g
Adatok
Szín
Piros
Model
WIAPPOD-09
Cikkszám
H6953156282957
Baseus
Ragaszkodva a tervezési innovációhoz
A CU által 2011-ben alapított Baseus a Shenzhen Baseus Technology Co. Limited alá tartozó fogyasztói elektronikai márka, amely egyesíti a kutatást és fejlesztést, a tervezést, a gyártást és az értékesítést. A Baseus márkaszlogene: „Base on user”, leegyszerűsítve azt jelenti, hogy a márka ragaszkodik a felhasználók szemszögéből való gondolkodáshoz, és ez visszaköszön az összes termékükön.
A 10 éves növekedés lehetővé tette a Baseus számára, hogy vezető vállalattá váljon a kínai szórakoztatóelektronikai iparban, és mindig is ragaszkodott a tervezési innováció és a praktikus esztétika tervezési filozófiájához, az új technológiára és a környezetbarát anyagokra összpontosítva, miközben a divatelemeket integrálja a termékeibe. Ennek köszönhetően mára már a Baseus egy igazán egyedi stílust épített ki magának és a felhasználók azonnal felismerik a termékeit csupán a kinézetük alapján.
Műszaki és minőségi erősség
A Baseus az innovációs képesség mellett a műszaki és minőségi erősségre is nagy hangsúlyt fektet, kiváló műszaki partnereket keres különböző területeken, és közösen fejleszt versenyképesebb termékeket.
2019-ben megalakult a Baseus Laboratórium 35 professzionális minőségügyi mérnökkel, akik műszaki támogatást nyújtanak. A Baseus minden egyes terméke átesik a minőségellenőrzésen a Baseus Laboratóriumban, mielőtt piacra kerül, annak biztosítása érdekében, hogy a termékek kiváló teljesítményt tarthassanak fenn a különböző alkalmazási környezetekben.
Ezen túlmenően, annak érdekében, hogy termékeket a világ minden részén árusítani lehessen, különböző országok minősítési követelményeit figyelembe véve tervezik a produktumokat.
Jelenleg a Baseus 11 teljes termékcsaládot hozott létre, amelyek fő kategóriái a töltés, a vezeték nélküli audio, a világítás és az innovatív elektronika, és hat termékmátrixot alakított ki a változatos fejlesztés érdekében, továbbra is kielégítve a felhasználók okos termékek iránti igényeit.
Baseus globális disztribúció
2020 augusztusában a Baseus termékei a világ több mint 180 országát és régióját fedték le, 600 globális fizikai üzlettel és több mint 400 vezető üzlettel.