+36-30/3666906 | info@aun.hu
Telefonos ügyfélszolgálat: H-P 12:00-18:00
Kérdése van? +36-30/3666906
A vákuumszivattyú egy olyan eszköz, amely hosszabb ideig frissen tartja termékeit . Érdemes bevinni a konyhába, ha törődünk az egészséges termékekkel.
A funkcionális és praktikus konyha egy olyan konyha, amely könnyen és gyorsan elkészítheti a mindennapi ételeket - reggelit, ebédet, vacsorát, valamint kirándulásokhoz és kirándulásokhoz szükséges ételeket; . Az olyan készülékek mellett, mint a mikrohullámú sütő, sütő, tűzhely vagy kenyérpirító, a vákuumcsomagolónak is meg kell jelennie a konyhában.
A szivattyú felfújható opcióval is rendelkezik, így könnyedén felfújhatod a strandlabdákat, mentőgyűrűket és sok más felfújható játék. Nemcsak időt és energiát takarít meg, hanem azt is biztosítja, hogy felfújható játékai mindig bármikor használatra készek legyenek.
Az élelmiszer-vákuumszivattyú egy olyan eszköz, amelyet mindenki értékelni fog, aki törődik a termékek frissességének akár 5-szörösére való meghosszabbításával. Száraz és nedves termékekhez egyaránt ideális. A vákuumcsomagolás pénzt takarít meg, nem fog pazarolni az ételt, mert hosszabb ideig jó lesz enni. Ráadásul sokkal több helyet fog látni a hűtőben. A vákuumcsomagolt termékek egészségesebbek, és korlátozottan férnek hozzá a baktériumokhoz.
A vákuumszivattyú működése nagyon egyszerű. Elsődleges feladata a fóliatasak belsejében lévő levegő kiszívása, és ezáltal az élelmiszer vákuumzárása. Az élelmiszerek ilyen módon történő csomagolása meghosszabbítja azok élettartamát és eltarthatóságát. A legtöbb friss zöldség körülbelül 5 napig tárolható a hűtőszekrényben, a vákuumcsomagolt élelmiszerek pedig akár 20 napig is elállnak. Ugyanez vonatkozik a húsra. Általában legfeljebb 2-3 napig tárolhatók. Vákuumos zacskóba csomagolva 9 napig frissek maradnak. A fagyasztóban a hermetikusan lezárt hús akár két évig is elállhat. A a húson lévő fűszerek, amelyeket vákuumtasakokba csomagolunk, sokkal jobban behatolnak a húsba. Így az íz jobb és kifejezettebb lesz.
Egyszerűen csomagolja be a termékeket az Ön által választott tárolóedénybe vagy cipzáras zacskóba, és a vákuumszivattyú gombjának megnyomásával szívja ki a levegőt.
Vákuumos zacskók használhatók soushoz -vide főzés, azaz vízfürdőben főzés forráspont alatti hőmérsékleten és levegő nélkül. Így húsok, halak, zöldségek, valamint gyümölcsök vagy desszertek is készülhetnek - a belőlük készült ételek rendkívüli ízűek, lédúsak és rendkívül aromásak.
A szivattyú a legtöbb vákuumzsákhoz és dobozhoz illeszkedik a piac.
✅ Friss termékek hosszabb ideig
✅ Több rend a hűtőben
✅ Jobb ízű húsok
✅ Pénzt takarít meg
✅ Kényelem
✅ Az így becsomagolt élelmiszerek utazásra is vihetők
✅ Az élelmiszereket nem szennyezik baktériumok
✅ Termékkód: 01925
✅ Anyaga: műanyag
✅ Az élelmiszerek hosszabb eltarthatósága
✅ Megakadályozza a szagok behatolását
✅ Tápegység: beépített újratölthető akkumulátor
✅ A szivattyú pumpálásra is használható
✅ Töltés USB-kábellel (tartozék)
✅ Teljesítmény: 3 W
✅ Névleges teljesítmény: 5 V
✅ Feszültség: 5 V DC
✅ 5 különböző csatlakozót tartalmaz
✅ Tömítés
✅ Szín: fehér
✅ Magasság: 9,5 cm
✅ Szivattyú átmérője: 5cm
☑️ Gyári új vákuumzsákos szivattyú
☑️ 5 különböző fúvóka
☑️ USB tápkábel
☑️ Eredeti csomagolás